Interim EHS Management voor bedrijven en ingenieursbureau’s.

  • Heeft u tijdelijk behoefte aan extra capaciteit om zo een project af te ronden of even iemand nodig voor vervanging: U kunt mij inschakelen als interim EHS Manager in uw bedrijf of bijvoorbeeld als teamleider of business developer in uw adviesbureau.
    Mijn kernkwaliteiten liggen op het vlak van coachend leidinggeven, het aansturen van milieuafdelingen en opzetten en uitbouwen van new business development.

  • Referentie projecten:

  • Adviesbureau Oranjewoud had in verband met langdurig ziekteverlof van een van haar marktmanagers behoefte aan tijdelijke ondersteuning van een ervaren business development manager. Rob Rutjes heeft gedurende een aantal maanden marketing en sales acties opgezet en bestaande acties opgevolgd.

  • Applied Materials had na overname van een van haar toeleveranciers behoefte aan het structureel opzetten van milieuzorg door middel van een ISO14001 milieuzorgsysteem bij dit nieuwe bedrijf. Rob Rutjes heeft gedurende een half jaar een aantal dagen per week het bedrijf daarbij ondersteund. Het lokale bevoegd gezag had daarna weer het volste vertrouwen in de nieuwe ingeslagen weg.